TOMMEE TIPPEE Sada dojčenských fľaštičiek C2N ANTI-COLIC s kefou

ag422609TT

Výhodná sada dojčenských fľaštičiek Tommee Tippee ANTI-COLIC Advanced obsahuje 2x fľašu 150ml s cumlíkom s pomalým prietokom 0m +, 2x fľaša 260ml s cumlíkom s pomalým prietokom 0m +, 2x cumlíky so stredným prietokom 3m +, 1x kefa na fľaše a cumlíky, 1x silikónový cumlík 0- 6 mesiacov. Dojčenská fľaša Tommee Tippee ANTI-COLIC Advanced ponúka najúčinnejšie riešenie pre bábätká so sklonom k ??brušným kolikám. Patentovaný antikolikový ventil zaisťuje dokonalý odvod vzduchu počas kŕmenia a umožňuje dieťaťu úplne plynulé sanie bez prehĺtania vzduchu. Unikátny silikónový cumlík verne napodobňuje materský prsník pri dojčení a tým umožňuje mamičkám jednoduché a bezpečné kombinovanie dojčenia a kŕmenia z fľaše. Funkcia kontroly teploty mlieka vo vnútri fľaštičky varuje rodičov v prípade, že je tekutina teplejšia než odporúčaných 37 ° C. Pre ľahké čistenie je súčasťou fľaštičiek aj úzka dlhá kefka pre čistenie trubičky ventilu. Náhradné silikónové cumlíky k týmto fľaštičkám nesú tiež označenie Advanced Anti-Colic.

Viac detailov

Na objednávku - expedícia 09.04.2024

42,03 €

Cena po registrácii 40,03 €

Výhodná sada dojčenských fľaštičiek Tommee Tippee ANTI-COLIC Advanced obsahuje 2x fľašu 150ml s cumlíkom s pomalým prietokom 0m +, 2x fľaša 260ml s cumlíkom s pomalým prietokom 0m +, 2x cumlíky so stredným prietokom 3m +, 1x kefa na fľaše a cumlíky, 1x silikónový cumlík 0- 6 mesiacov.



Dojčenská fľaša Tommee Tippee ANTI-COLIC Advanced ponúka najúčinnejšie riešenie pre bábätká so sklonom k ??brušným kolikám. Patentovaný antikolikový ventil zaisťuje dokonalý odvod vzduchu počas kŕmenia a umožňuje dieťaťu úplne plynulé sanie bez prehĺtania vzduchu. Unikátny silikónový cumlík verne napodobňuje materský prsník pri dojčení a tým umožňuje mamičkám jednoduché a bezpečné kombinovanie dojčenia a kŕmenia z fľaše. Funkcia kontroly teploty mlieka vo vnútri fľaštičky varuje rodičov v prípade, že je tekutina teplejšia než odporúčaných 37 ° C.



Pre ľahké čistenie je súčasťou fľaštičiek aj úzka dlhá kefka pre čistenie trubičky ventilu. Náhradné silikónové cumlíky k týmto fľaštičkám nesú tiež označenie Advanced Anti-Colic.

Súvisiace produkty

Produkt bol úspešne pridaný do porovnania produktu!