TOMMEE TIPPEE Dojčenská fľaša C2N, 2ks 340ml, 3m+

ag422620TT

Dojčenská fľaštička Tommee Tippee Closer to Nature s unikátnym silikónovým cumlíkom, ktorý svojim tvarom a vlastnosťami pripomína materský prsník. Teplú tekutinou vo vnútri fľaštičky sa cumlík zahreje na príjemnú teplotu, mäkký a pružný koniec cumlíka pripomína materskú bradavku. Dieťa tak takmer nepociťuje rozdiel medzi dojčením a kŕmením z tejto fľaštičky. Fľaštička je antikoliková, opatrená malým ventilačným otvorom na okraji cumlíka, ktorý citlivo zabezpečí únik vzduchu z fľaše, tým umožní plynulé satie tekutiny a zároveň znižuje riziko brušnej koliky. Vhodná pre deti od 3 mesiacov. Balenie / 2 ks. Neobsahuje bisfenol.

Viac detailov

Na objednávku - expedícia 09.04.2024

14,10 €

Cena po registrácii 13,43 €

Dojčenská fľaštička Tommee Tippee Closer to Nature s unikátnym silikónovým cumlíkom, ktorý svojim tvarom a vlastnosťami pripomína materský prsník. Teplú tekutinou vo vnútri fľaštičky sa cumlík zahreje na príjemnú teplotu, mäkký a pružný koniec cumlíka pripomína materskú bradavku. Dieťa tak takmer nepociťuje rozdiel medzi dojčením a kŕmením z tejto fľaštičky.



Fľaštička je antikoliková, opatrená malým ventilačným otvorom na okraji cumlíka, ktorý citlivo zabezpečí únik vzduchu z fľaše, tým umožní plynulé satie tekutiny a zároveň znižuje riziko brušnej koliky.



Vhodná pre deti od 3 mesiacov.



Balenie / 2 ks.



Neobsahuje bisfenol.

Súvisiace produkty

Produkt bol úspešne pridaný do porovnania produktu!