TOMMEE TIPPEE Dojčenská fľaša C2N ANTI-COLIC 2ks 150ml 0m +

ag422602TT

Dojčenská fľaša Tommee Tippee Advanced ANTI-COLIC ponúka najúčinnejšie riešenie pre bábätká so sklonom k brušným kolikám. Patentovaný antikolikový ventil zaisťuje dokonalý odvod vzduchu počas kŕmenia a umožňuje dieťaťu úplne plynulé sanie bez prehĺtania vzduchu. Unikátny silikónový cumlík verne napodobňuje materský prsník pri dojčení a tým umožňuje mamičkám jednoduché a bezpečné kombinovanie dojčenia a kŕmenia z fľaše. Funkcia kontroly teploty mlieka vnútri fľaštičky varuje rodičov v prípade, že je tekutina teplejšia než odporúčaných 37°C. Pre ľahké čistenie je súčasťou fľaštičky aj úzka dlhá kefka pre čistenie trubičky ventilu. Náhradné silikónové cumlíky k týmto fľaštičkám nesú tiež označenie Advanced Anti-Colic. Fľaštičky sú vhodné od narodenia. Neobsahujú bisfenol A.

Viac detailov

Na objednávku - expedícia 09.04.2024

16,48 €

Cena po registrácii 15,70 €

Dojčenská fľaša Tommee Tippee Advanced ANTI-COLIC ponúka najúčinnejšie riešenie pre bábätká so sklonom k brušným kolikám. Patentovaný antikolikový ventil zaisťuje dokonalý odvod vzduchu počas kŕmenia a umožňuje dieťaťu úplne plynulé sanie bez prehĺtania vzduchu.



Unikátny silikónový cumlík verne napodobňuje materský prsník pri dojčení a tým umožňuje mamičkám jednoduché a bezpečné kombinovanie dojčenia a kŕmenia z fľaše.



Funkcia kontroly teploty mlieka vnútri fľaštičky varuje rodičov v prípade, že je tekutina teplejšia než odporúčaných 37°C.



Pre ľahké čistenie je súčasťou fľaštičky aj úzka dlhá kefka pre čistenie trubičky ventilu.



Náhradné silikónové cumlíky k týmto fľaštičkám nesú tiež označenie Advanced Anti-Colic.



Fľaštičky sú vhodné od narodenia.



Neobsahujú bisfenol A.

Súvisiace produkty

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Produkt bol úspešne pridaný do porovnania produktu!