BABYONO Plienky mušelínové - Super soft 3ks - Fialové

ag348-04-BO

BABYONO Plienky mušelínové 3 ks.

Viac detailov

Skladom

Pozor: Posledné kusy na sklade!

7,49 €

Cena po registrácii 7,13 €

Vo výbave mamičky a bábätka nesmú chýbať mušelínové plienky. Sú vyrobené z dvojvrstvového materiálu s obsahom 100% bavlny. Sú vzdušné a jemné k detskej pokožke. Budú užitočné pri prebaľovaní, kúpaní a zaspávaní, ako aj pri prechádzke. Mušelínové plienky poslúžia ako zavinovačka, deka, plachta, podložka alebo uterák. Mama sa nimi pri kŕmení zakryje a tiež si ochráni oblečenie v prípade rozliatia jedla/mlieka. V každej z týchto situácií je kľúčová ich jemnosť a ľahkosť. Mušelínové plienky sú tiež skvelým tipom na darček pre bábätko.

Vlastnosti
Mimoriadne mäkké:tieto plienky sú vyrobené z bavlny najvyššej kvality.
Sú príjemné na dotyk, dokonale mäkké a neobsahujú žiadne tvrdé prvky. Nedráždia citlivú detskú pokožku. Nespôsobujú alergie, odreniny ani trenie.
Mušelín je priedušná látka. Ľahká väzba vlákien robí plienky priedušnými. Aj počas prechádzky, keď ich využijete napríklad ako vzdušnú zavinovačku alebo deku.

Multifunkčné
Mušelínové plienky je možné využiť pri rôznych opatrovateľských činnostiach doma aj vonku. Sú užitočné nielen pri prebaľovaní. Môžu byť použité ako prikrývka, uterák a plachta.

Savé

Mušelínové plienky sú vysoko savé, takže pokožka vášho dieťatka zostane suchá. Možno ich použiť ako osušky alebo na ochranu oblečenia pri kŕmení.

Technické údaje
Materiál: 100% bavlna
Sada obsahuje
3 ks v balení, rozmery plienky: 70 x 70 cm
Rozmery
rozmery balenia

12 x 25 cm

Súvisiace produkty

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Produkt bol úspešne pridaný do porovnania produktu!