Predaj tohto produktu bol ukončený.

MINILAND Poháriky na jedlo s viečkom Pink 4ks

ag89239ML

Poháriky Miniland s hermeticky uzatvárateľným viečkom sú ideálne pre bezpečné uchovanie aj prenášanie detských príkrmov alebo napr. odstriekaného materského mlieka. Vďaka ryske máte vždy predstavu o celkovom objeme mlieka či príkrmu a o množstve, ktoré dieťa zjedlo. Z pohárika môžete dieťa ľahko aj rovno kŕmiť. Ak tégliky použijete na uchovanie príkrmu či materského mlieka v mrazničke, ľahko jeho obsah rozmrazíte v mikrovlnnej rúre alebo ohrievačke pre dojčenské fľaše a poháre. Objem pohárika 250 ml. Možno umývať v umývačke. Neobsahuje BPA.

Viac detailov

Poháriky Miniland s hermeticky uzatvárateľným viečkom sú ideálne pre bezpečné uchovanie aj prenášanie detských príkrmov alebo napr. odstriekaného materského mlieka. Vďaka ryske máte vždy predstavu o celkovom objeme mlieka či príkrmu a o množstve, ktoré dieťa zjedlo. Z pohárika môžete dieťa ľahko aj rovno kŕmiť.



Ak tégliky použijete na uchovanie príkrmu či materského mlieka v mrazničke, ľahko jeho obsah rozmrazíte v mikrovlnnej rúre alebo ohrievačke pre dojčenské fľaše a poháre.



Objem pohárika 250 ml.



Možno umývať v umývačke.



Neobsahuje BPA.

Súvisiace produkty

Produkt bol úspešne pridaný do porovnania produktu!