Predaj tohto produktu bol ukončený.

TOMMEE TIPPEE Dojčenská fľaša C2N, 260ml, 0m+, 2+1 zdarma

ag422530TT

Dojčenská fľaštička Tommee Tippee Closer to Nature s unikátnym silikónovým cumlíkom, ktorá svojim tvarom a vlastnosťami pripomína materský prsník. Teplou tekutinou vo vnútri fľaštičky sa cumlík zahreje na príjemnú teplotu, mäkký a pružný koniec cumlíka pripomína materskú bradavku. Dieťa tak takmer nepociťuje rozdiel medzi dojčením a kŕmením z tejto fľaštičky. Fľaštička je antikoliková, opatrená malým ventilačným otvorom na okraji cumlíka, ktorý citlivo zabezpečí únik vzduchu z fľaše, tým umožní plynulé satie tekutiny a zároveň znižuje riziko brušnej koliky. Výhodné balenie 3 fľaštičiek. Vhodné od narodenia. Neobsahuje bisfenol A.

Viac detailov

Dojčenská fľaštička Tommee Tippee Closer to Nature s unikátnym silikónovým cumlíkom, ktorá svojim tvarom a vlastnosťami pripomína materský prsník. Teplou tekutinou vo vnútri fľaštičky sa cumlík zahreje na príjemnú teplotu, mäkký a pružný koniec cumlíka pripomína materskú bradavku. Dieťa tak takmer nepociťuje rozdiel medzi dojčením a kŕmením z tejto fľaštičky.



Fľaštička je antikoliková, opatrená malým ventilačným otvorom na okraji cumlíka, ktorý citlivo zabezpečí únik vzduchu z fľaše, tým umožní plynulé satie tekutiny a zároveň znižuje riziko brušnej koliky.



Výhodné balenie 3 fľaštičiek.



Vhodné od narodenia.



Neobsahuje bisfenol A.

Súvisiace produkty

Produkt bol úspešne pridaný do porovnania produktu!