Predaj tohto produktu bol ukončený.

BAMBO Nature Utierky vlhčené biologicky rozložitelné, 50 ks

ag1000011933

Biologicky rozložiteľné vlhčené utierky Bambo Nature sú nové jednorazové vlhčené utierky s čistiacim a hydratačným účinkom.

Viac detailov

Biologicky rozložiteľné vlhčené utierky Bambo Nature sú nové jednorazové vlhčené utierky s čistiacim a hydratačným účinkom.



Výrobok má environmentálnu značku Nordic Swan a tiež označenie Asthma Allergy Nordic. Tento produkt je Vegan, čo znamená, že všetky zložky sú rastlinného pôvodu. Je dermatologicky testovaný a neobsahuje žiadne parfumy.



Obrúsky sú vyrobené vo veľmi vysokej kvalite a sú jemné k pokožke. Odstraňujú pot a zápach, sú dobrou alternatívou namiesto vody a mydla.



Jednorazové vlhčené utierky:



- vyrobené z jemnej netkanej textílie, biele, spuncujúce S plošnou hmotnosťou viac ako 150 g / m2, ale najviac 225 g / m2 100% viskóza

- pH hodnota: 4-5

- 50 ks v balení



Výrobok je určený len na vonkajšie použitie na pokožku. Vyhnite sa kontaktu s očami. Skladovanie: Skladujte v suchu a chráňte pred priamym slnečným žiarením. Čas použiteľnosti v uzavretom obale: 2 roky. Čas použiteľnosti v otvorenom obale: 3 mesiace



Zloženie:



Aqua, Glycerine, Sodium Laureth-11 Carboxylate, Laureth- 10, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Glycereth- 17 Cocoate, Potassium Sorbate, Allantoin.

Súvisiace produkty

Produkt bol úspešne pridaný do porovnania produktu!